naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe president voor Doosan Bobcat EMEA

Ook bijkomende leiderschapsbenoemingen aangekondigd
magazine

Doosan Bobcat heeft nieuwe voorzitters en andere wijzigingen in de organisatie van de wereldwijde structuur van het bedrijf aangekondigd. Die wijzigingen komen er omdat het bedrijf haar sterkte en schaal volledig wil integreren en inzetten in alle regio’s. Tegelijkertijd moet de nadruk blijven liggen op klantgerichte oplossingen en een verdere uitbreiding en verfijning van de volledige strategie van het bedrijf. De wereldwijde teams zijn dan ook ontworpen om samenwerking, wendbaarheid en innovatie- en groeistrategieën te stimuleren.
In het kader van de wijzigingen werd Gustavo Otero benoemd tot president voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Eerder was hij regionaal vicepresident van Compact & Telehandlers, Doosan Bobcat EMEA. “Ik kijk ernaar uit samen te werken met onze wereldwijde functieteams, leiders en het dealernetwerk om ons verder te positioneren voor langetermijngroei en om nog meer te gaan samenwerken en innoveren. Ik ben van mening dat de uitgebreide wereldwijde organisatiestructuur ons zal helpen nieuwe successen te behalen in EMEA en onze positie als de wereldwijde leider in compact materieel te versterken zodat we onze klanten het allerbeste kunnen bieden”, aldus Otero.
Verder werd Alvaro Pacini aangesteld als senior vice president van Global Procurement, Troy Kraft is benoemd tot senior vice president van Global Engineering. De hierboven genoemde leidinggevenden zullen rechtstreeks rapporteren aan Scott Park, CEO van Doosan Bobcat.

DOOSAN

DOOSAN

+3223716811
-