naar top
Menu
Logo Print

GROENSOFT, DE ADMINISTRATIEVE SOFTWARE VOOR GROENPROFESSIONALS

De nummer 1 voor tuinaannemers!

Vele tuinaannemers doen vandaag nog steeds hun administratie in Excel of met administratieve software die zich niet specifiek richt op de tuinsector. Gegevens moeten er vaak meerdere malen opnieuw ingegeven worden. Daarbij gaat vaak veel tijd verloren. Groensoft wil het anders doen. Alles is gecentraliseerd in de cloud, waardoor gegevens slechts 1 keer moeten worden ingegeven en nadien altijd en overal beschikbaar zijn. Met verschillende modules kan Groensoft meegroeien met je bedrijf. Een klantenbevraging wees uit dat Groensoft zijn gebruikers gemiddeld 33% tijd bespaart.

Groensoft

GEDAAN MET STEEDS OPNIEUW GEGEVENS INVOEREN

Vele tuinaannemers doen vandaag nog steeds hun administratie in Excel of met administratieve software die zich niet specifiek richt op de tuinsector. Gegevens moeten er vaak meerdere malen opnieuw ingegeven worden. Daarbij gaat vaak veel tijd verloren.

Het meest simpele voorbeeld is het invoeren van gegevens op een klantenfiche, die daarna te moeten overtypen op een offerte om ze van daaruit nog eens te kopiëren naar een factuur. Die handelingen alleen al vergen onnodig veel tijd en bieden marge om fouten te maken. Nog maar gezwegen over de onprofessionele, niet uniforme lay-out van documenten.

Alles is verbondenGroensoft

Het is vanuit de ambitie om dit anders te doen dat Groensoft in 2002 in ontwikkeling ging. Centralisatie van de gegevens is hierbij het uitgangspunt. Alle repetitieve gegevens moeten slechts eenmaal ingegeven worden en keren terug in alle aspecten van het pakket. Alle gemaakte offertes en facturen, verstuurde brieven of e-mails, foto's en plannen … worden te allen tijde automatisch gelinkt op klant- en projectniveau.

Speciaal voor de groensector

Groensoft werd speciaal ontwikkeld om aan ALLE administratieve noden van de groensector te voldoen. Er is bijvoorbeeld een zeer uitgebreide plantenlijst voorzien met prijzen en correcte benamingen van meer dan 16.000 planten. Groensoft zorgt er ook voor dat je een gerichte voor- en nacalculatie kan uitvoeren om te zien hoe rendabel je projecten echt zijn. Dit kan door de registratie van de gebruikte machines, verbruikte materialen en gepresteerde uren in de mobiele Time App. Andere elementen die voor vele Groensofters dagelijks een grote meerwaarde betekenen, zijn de modules projectopvolging, vorderingsstaten en betalingscontrole. Daarnaast is er ook de module 'onderhoud' waar alle periodieke onderhoudswerken automatisch bijgehouden worden.

GROENSOFT GROEIT MET JE MEE

Men kan stellen dat de software uitblinkt in zijn compleetheid en gebruiksvriendelijkheid. Een groot stuk van het klantenbestand bestaat uit kleine ondernemingen. Groeit je bedrijf? Dan groeit Groensoft met je mee. Je kan op elk moment snel en makkelijk extra gebruikers en modules toevoegen. De software werkt volledig in de Cloud, waardoor gegevens altijd en overal beschikbaar zijn, zowel op Windows als Mac. Bij Groensoft zijn ze er fier op dat hun gebruikers gemiddeld 33% tijd besparen. Dit werd bewezen op basis van een klantenbevraging bij de meer dan 9.000 klanten. Groensoft organiseert ook steeds gratis groepsdemo's doorheen heel Vlaanderen. Data en locaties vind je steeds terug op hun website.

JULIEN HOUTEKEETE: “NU HEB IK WEER TIJD VOOR MIJN PASSIE"Julien Hautekeete

“Ik ben zelfstandig geworden om te kunnen doen wat ik het liefst doe. Al snel merkte ik dat er veel tijd verloren ging aan mijn administratie. Door de eenvoud van werken met Groensoft heb ik nu een beter overzicht over mijn projecten. Eén van de grote voordelen is de snelle manier waarop ik vandaag mijn offertes opmaak. Ook het registreren van mijn uren en gebruikte planten in de nacalculatie, en het van daaruit rechtstreeks factureren, bespaart mij veel dubbelwerk. Dankzij Groensoft heb ik weer tijd voor mijn passie."

BOUWSOFT - USE IT GROUP

BOUWSOFT - USE IT GROUP

MOLENWEG 9
8377 MEETKERKE
+3250454087
+3250323808