naar top
Menu
Logo Print

VANDIX: TOONAANGEVEND VOOR NATUURSTEENTEGELS

Vandix is reeds 30 jaar een referentie voor natuursteen-tegels, keramische terrastegels en siergrind. Het bedrijf is een internationale leverancier gespecialiseerd in zowel binnen- als buitentegels, bestratingsmaterialen, keramische terrastegels en siergrind. Ontdek hier hun troeven.

Vandix

TOONPARK

Correcte informatie over de soorten terrastegels en natuursteenproducten is belangrijk. Vandix heeft dan ook een toonpark van 1.500 m². Het is zeven op zeven open en er zijn meer dan 250 vloertypes te bekijken. Van elk type ligt er telkens minstens 4 m² uitgestald. Zo krijgt elke klant een goed idee over hoe bepaalde tegels eruitzien. De consument kan overal over lopen en de structuren van de tegels zelf voelen. Omdat de tegels telkens met een ander legpatroon worden geplaatst, kan de klant een plaatsingswijze kiezen die het mooist tot haar recht zal komen. Met een permanente voorraad van 250.000 m² tegels en met het eigen wagenpark zijn klanten bovendien meteen beleverd. Ook rechtstreekse werfleveringen zijn een mogelijkheid.

TRENDSETTER

Vandix houdt zich ook bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de fabricage van eigen producten en concepten. Samen met internationale partners ontwikkelen en vermarkten ze een steeds vernieuwend productassortiment volgens de laatste trends. Duurzaamheid speelt hierbij steeds meer een grote rol.

ONLINE BESTELLEN

Vandix biedt zijn professionele klanten voortaan ook de mogelijkheid om online te bestellen en de voorraad te raadplegen op www.vandix.be.

NIEUWE CATALOGUS

Begin januari 2019 komt Vandix met een nieuw gamma natuursteen op de markt en zal het naar aanleiding hiervan een nieuwe catalogus ter beschikking stellen.

VANDIX

VANDIX

KUIPWEG 6
8400 OOSTENDE
+32476211177
+3250318098