naar top
Menu
Logo Print

VANDIX BREIDT AANBOD FORS UIT MET TUINASSORTIMENT

Vandix is een internationale leverancier gespecialiseerd in binnen- en buitentegels, bestratingsmaterialen en siergrind. Ze zijn gekend om hun 1.500 m² grote toonpark, grote voorraad en eigen wagenpark. Als trendsetter zetten ze fel in op innovatie, en dat levert tal van nieuwigheden op.

Vandix

SOLIDE GAMMA

In het Vandix aanbod zitten diverse soorten verhardingen gaande van natuursteentegels en stapstenen, keramische terrastegels, kasseien, kleiklinkers en voegmortels. Dit voor klussen in en rond het huis, maar evenzeer voor openbare werken. Qua constructiemateriaal eindigt het daar echter niet. Naast tegelvloeren vindt u ook een ruim gamma van boordstenen, dorpels (op maat), plinten, traptreden, brievenbussen in natuursteen, betonnen keerwanden, zwembadboorden in natuursteen, boordafwateringssystemen ... Voor een mooie bodemafwerking kan men bij Vandix ook boomschors, antiworteldoek, siergrind en sierkeien vinden.

Groots toonpark

Het merendeel van dit aanbod kan men bezichtigen in het toonpark van ca. 1.500 m², het grootste van Vlaanderen. Klanten kunnen er 7 op 7 terecht en kunnen meer dan 150 vloertypes bezichtigen. Van elk type ligt er minstens 4 m². Zo krijgt iedereen een goed idee over hoe een bepaalde tegel eruitziet. Men kan erover lopen en de verschillende structuren aanvoelen.

 

NIEUW IN HET GAMMA

Dit jaar richt Vandix de pijlen op de tuin. Het assortiment werd aangevuld met tuinafscheidingen en -poorten, constructiehout, tuinhuizen en tuinmeubilair. Ook verlichting past perfect in dat plaatje.

 

WEBSHOP

Het volledige assortiment is nu ook terug te vinden in de webshop van Vandix. Alles werd gebundeld in een overzichtelijke catalogus, met diverse zoekfuncties en parameters. Bestellingen kunnen eenvoudig en snel geplaatst en afgehaald worden.

VANDIX

VANDIX

KUIPWEG 6
8400 OOSTENDE
+32476211177
+3250318098