13 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROENPROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxNieuw vakplatform voor tuinaannemers en -architecten

Welkom in de eerste digitale editie van het nieuwe vakblad GardenPro. Misschien viel de eerste papieren editie al bij u in de bus, maar als dit uw eerste kennismaking is: GardenPro is een nieuw platform voor de groenprofessional, met als missie 'leren en inspireren'. Daarom hebben we het in deze eerste editie over de buxusmot, de verschillende types gazonzaden en laten we Herwig Dendauw aan het woord, die met zijn project in Heule vorig jaar goud won in De Vlaamse Tuinaannemer. Veel leesplezier!

Stefan Acke
Bladmanager

Verder in dit online magazine:
Meld u gratis aan voor vakblad GardenPro
Herwig Dendauw, winnaar De Vlaamse Tuinaannemer
Gazon, het perfecte visitekaartje?
Buxusmot, de beste bestrijding
Vier mogelijkheden om uw bestelwagen te financieren

MELD U GRATIS AAN VOOR VAKBLAD GARDENPRO

Begin maart werd GardenPro geboren, een nieuw multimediaal platform voor de tuinaannemer, tuinarchitect en al wie professioneel met groenvoorziening bezig is.
Lees meer

Abonneer u gratis

ONTDEK DE BESTE BESTRIJDING VAN DE BUXUSMOT

Sinds 2010 zaait de buxusmot ook in Vlaanderen paniek. Ze werd onvrijwillig ingevoerd uit Azië en verspreidt zich razendsnel. Buxus is namelijk een zeer gegeerde plant in menig park en tuin.
Volledig artikel lezen

IS EEN GOED AFGEWERKT GAZON HET PERFECTE VISITEKAARTJE?

Het gazon is een erg belangrijk onderdeel van de tuin, zo niet het belangrijkste. Het is daarom van belang dat u als tuinaannemer voldoende tijd en ruimte neemt om de aanleg vooraf goed te analyseren.
Volledig artikel lezen

LUISTERT U OOK NAAR UW KLANTEN?

350pxDe Vlaamse Tuinaannemer: Herwig Dendauw won vorig jaar goud in de categorie grote tuinen (meer dan 1.000 m²). Voor het winnende project, in Heule, herschiep hij een oude tuin met respect voor de historische elementen.
Volledig artikel lezen

ZO BESPAART U 33% TIJD OP UW ADMINISTRATIE

160pxVele tuinaannemers doen vandaag nog steeds hun administratie in Excel of met administratieve software die zich niet specifiek richt op de tuinsector. Gegevens moeten er vaak meerdere malen opnieuw ingegeven worden.
Volledig artikel lezen

BESTEL NATUURSTEENTEGELS NU OOK ONLINE

160pxVandix is reeds 30 jaar een referentie voor natuursteen-tegels, keramische terrastegels en siergrind. Het bedrijf is een internationale leverancier gespecialiseerd in zowel binnen- als buitentegels, bestratingsmaterialen, keramische terrastegels en siergrind.
Volledig artikel lezen

350pxHUURLAND, GROEN HUREN

Huurland is een groeiend familiaal verhuurbedrijf, actief in Vlaanderen vanuit 10 filialen, en één webshop. Huurland verhuurt machines in alle facetten van het bouwproces.
Lees meer

4 MOGELIJKHEDEN OM UW BESTELWAGEN TE FINANCIEREN

Staat u op het punt om een bestelwagen aan te kopen? En u stelt zich vragen hoe die het best te financieren? We zetten de verschillende mogelijkheden op een rijtje.
Volledig artikel lezen

http://gardenpro.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
GardenPro: vakplatform voor tuinaannemers en -architecten

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be