28 maart 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROEN PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe kost van plantengarantie

Wat kost plantengarantie? Het is maar een van de vele vragen die de professionalisering van de sector met zich meebrengt. Over die professionalisering sprak ik met Yves Heirman en Marc Galle, van de beide sectorfederaties. Verder bespreken we de mogelijkheden van minigraafmachines.

Stefan Acke
Bladmanager

Verder in dit online magazine:

Zo kiest u een minigraafmachine
Yves Heirman (BFG-FBEP): "Tuinaannemer kan prijzen onvoldoende doorrekenen"
Marc Galle (Groen Groeien): "Tijd voor meer samenwerking"

ZO KIEST U EEN MINIGRAAFMACHINE

Ondanks wat hun naam doet vermoeden, tonen minigraafmachines zich groots bij tal van toepassingen. Deze krachtige manusjes-van-alles herbergen heel wat vermogen in een compacte behuizing en geven u als tuinaannemer de kans om ook die klussen aan te gaan die in eerste instantie eerder wat te uitdagend leken.
Volledig artikel lezen

TIJD VAN PROFESSIONALISERING IS AANGEBROKEN

Professionals hebben we nodig. Dat vindt Yves Heirman, directeur van de Belgische Federatie Groenvoorzieners. “Het beroep van tuinaannemer is de laatste twintig jaar sterk veranderd, maar de perceptie bij de klanten is nog niet volledig mee."
Volledig artikel lezen

"GEBREK AAN KENNIS BIJ DE TUINAANNEMER"

In een sector die steeds technischer wordt, wordt de nood aan samenwerking steeds groter. Ook de sector van de tuinaanleg verandert aan een snel tempo, vindt Marc Galle, voorzitter van de federatie Groen Groeien.
Volledig artikel lezen

TECHNISCH GEAVANCEERDE ROBOTMAAIERS

160pxECHO is sinds kort actief in de markt van robotmaaiers met ECHO Robotics. De TM-1000 & TM-2000 zijn twee van de meest technisch geavanceerde robots op de markt.
Lees meer

AL 1.200.000 M² AAN TERRASSEN VAN GRAD

160pxGrad, een merk van de groep Burger, produceert alurails die vooraf voorzien zijn van clips die toelaten dat voorgefreesde planken met een simpele klik op terrassen worden gelegd of aan gevels worden bevestigd.
Volledig artikel lezen

NIEUWSTE GENERATIE GAZONTRACTOREN

160pxDe Cub Cadet XT-serie zet als onderdeel van de nieuwste generatie gazontractoren een nieuwe maatstaf op het gebied van kracht, prestaties en robuuste kwaliteit.
Lees meer

http://gardenpro.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
De kost van plantengarantie

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be