5 april 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROEN PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px"Voortdurend bijscholen is de regel"

"Je kunt niet voor tuinarchitect studeren en vervolgens drie jaar op wereldreis gaan. Als je niet voortdurend bijblijft door middel van vaktijdschriften, beurzen, het internet, dan verlies je je voeling met de sector." Tuinarchitect Gianni De Clercq voegt de daad bij het woord door een open communicatie met de tuinaannemer. "Meestal kom ik goed overeen met tuinaannemers omdat ik me niet beter voel dan hen. Ik denk niet dat ik snel zaken zal tekenen die technisch niet uitvoerbaar zijn."

Stefan Acke
Bladmanager

Verder in dit online magazine:

Tuinarchitect kan leren uit sociaal contact

Praktische voordelen van moderne pick-ups

Video: onderhoud van een Leylandii-haag

TUINARCHITECT KAN LEREN UIT SOCIAAL CONTACT

Bijna tien jaar geleden besloot landschapsarchitect Gianni De Clercq (Greenconcepts) zijn ontwerpbureau uit te breiden met een winkel. Dat aanhangsel heeft hem geen windeieren gelegd.
Volledig artikel lezen

PRAKTISCHE VOORDELEN VAN MODERNE PICK-UPS

Moderne ondernemers die professioneel over extra laadruimte willen beschikken, regelmatig zware aanhangwagens slepen en zo onvervalste 4x4-eigenschappen najagen, kunnen niet omheen de praktischevoordelen die moderne pick-ups te bieden hebben.
Volledig artikel lezen

GRATIS ADVANTA BLOEMENMENGSEL

De lente is vroeg in het land, maar niets garandeert dat het ook zo zal blijven. En dus kunnen onze vlinders en bijen zeker een opkikker gebruiken. Advanta wil daarom Belgiƫ in bloei zetten.
Lees meer

GREENYARD HORTICULTURE WORDT AGARIS

Greenyard Horticulture wordt Agaris. De Greenyard Horticulture divisie werd in het najaar van 2018 een zelfstandige onderneming na de overname door de familiale investeringsgroep Straco.
Lees meer

VIDEO: ONDERHOUD VAN EEN LEYLANDII-HAAG

 VIDEOIn deze aflevering zoeken de Plantendokters Robin en Jochen een oplossing voor een probleem met een Leylandii haag.
Bekijk de video

http://gardenpro.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
"Voortdurend bijscholen is de regel"

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be