14 mei 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROEN PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHet nieuwe gevaar voor de buxus is de mens"

Frederik Houssin, die ik eerder al interviewde over zijn ecologische tuinen, roept op om geen heksenjacht te houden tegen de buxus. De bestrijding van de buxusmot kan op vele manieren; goede planten zijn van belang. Een welgekomen nuance in dit debat.

Stefan Acke
Bladmanager

En verder:
Waterinfiltratie via bestrating
Video: Wat doet een imker?

OPINIE: “HET NIEUWE GEVAAR VOOR DE BUXUS IS DE MENS"

Ecologisch tuinaannemer Frederik Houssin: "Vandaag schiet men op de inheemse buxus en niet op de uitheemse invasieve exoot. Het nieuwe gevaar voor de buxus is niet de buxusrups, maar de mens.
Volledig artikel lezen

WATERINFILTRATIE VIA BESTRATING

Dankzij waterdoorlatende en -passerende bestrating in de tuin en op de oprit infiltreert regenwater in de grond daar waar het neervalt. Zo raken onder meer de rioleringen niet meer overbelast, wat ons allemaal heel wat waterellende bespaart.
Volledig artikel lezen

ZITMAAIER OP ACCU

160pxMet zijn krachtige lithiumionaccu biedt de Stiga e-Park 220 alle voordelen van een accumaaier met het comfort van een zitmaaier. Weinig lawaai, geen uitstootgassen en een uitstekende wendbaarheid, dat alles met een maaicapaciteit van 2.
Volledig artikel lezen

€ 100,- KORTING OP BATTERIJTOESTEL

Nog tot en met 30 juni krijg je bij ECHO 100 € korting bij aankoop van een volledige set. Dit geldt op alle ECHO 50V- en 58V-series tuinmachines: de kettingzagen DCS-1600 & ECCS-58V, de kantenmaaiers DSRM-300 & ECDST-58V, de heggenscharen DHC-200 & ECHT-58V, de bladblazers DPB-600 & ECPLB-58V, het multifunctioneel systeem DPAS-300 en de gazonmaaier ECLM-58V.
Lees meer

MAAIER MET ZIJDELINGSE ARM

160pxCEBEKO uit Torhout presenteert de nieuwe MultiOne miniloaders uitgerust met kleppermaaier met zijdelingse arm. De maaiarm is het ideale attachment voor het onderhouden van gronden, bermen & kanten en kan op zowat elk Multione-model gemonteerd worden.
Lees meer

SCHONE BENZINE VOOR TUINMACHINES

160pxMet Aspen alkylaatbenzine start uw tuinmachine altijd, ook na de winteropslag. Gewone benzine verliest haar kwaliteit bij stilstand, met startproblemen tot gevolg.
Lees meer

WAT DOET EEN IMKER?

 VIDEOWe gaan op pad met een imker.
Video

http://gardenpro.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Het nieuwe gevaar voor de buxus is de mens"

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be