06 juni 2019


VAKINFORMATIE VOOR GROEN PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxZo legt u een bloemenweide aan

Met de steeds toenemende aandacht voor de bijen, zijn bloemenweides volledig terug. De aanleg vereist kennis over de bodemstructuur, de soorten bloemenmengsels én een aangepast maaibeleid. Dat weet ook tuinarchitect Olivier Foubert, die zelf imker is en zijn tuinen ontwerpt met bijzondere aandacht voor de bij.


Stefan Acke

Bladmanager


Verder in dit online magazine:

Hoe de juiste zware bestelwagen kiezen?

Video: bomen planten en enten

STERKE OPMARS BLOEMENWEIDES

Elke tuinprofessional weet het: bloemenweides zijn weer in. Vaak als alternatief voor grasvlaktes, voor het beheer van openbaar groen en op braakliggende terreinen.
Volledig artikel lezen

TOF TUINONTWERP ZET FUNCTIE BOVEN ESTHETIEK

Meer wetenschap in de tuin, daar pleit tuinarchitect Olivier Foubert voor. “We weten nu veel meer dan tien jaar geleden, maar die kennis wordt nog te weinig in de praktijk gebracht.
Volledig artikel lezen

ZITMAAIER OP ACCU

160pxMet zijn krachtige lithiumionaccu biedt de Stiga e-Park 220 alle voordelen van een accumaaier met het comfort van een zitmaaier. Weinig lawaai, geen uitstootgassen en een uitstekende wendbaarheid, dat alles met een maaicapaciteit van 2.
Volledig artikel lezen

ECHO: € 100,- KORTING OP BATTERIJTOESTEL

Nog tot en met 30 juni krijg je bij ECHO 100 € korting bij aankoop van een volledige set. Dit geldt op alle ECHO 50V- en 58V-series tuinmachines: de kettingzagen DCS-1600 & ECCS-58V, de kantenmaaiers DSRM-300 & ECDST-58V, de heggenscharen DHC-200 & ECHT-58V, de bladblazers DPB-600 & ECPLB-58V, het multifunctioneel systeem DPAS-300 en de gazonmaaier ECLM-58V.
Lees meer

HOE DE JUISTE ZWARE BESTELWAGEN KIEZEN?

De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren.
Volledig artikel lezen

VIDEO: BOMEN PLANTEN EN ENTEN

 VIDEOMijn tuin - Ep. 5 - tuinprogramma. Hoe bomen planten en enten?
Video

http://gardenpro.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#


uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen
Zo legt u een bloemenweide aan

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be