Online magazines

08 juli 2020 Kennisplatform voor tuinaannemers en -architecten

Kennis en ervaring vereist voor plaatsen van gepolierd beton

De plaatsing van gepolierd beton vraagt echter heel wat ervaring en vakkennis, want het eindresultaat kan worden beïnvloed door verschillende factoren.

Stefan Acke - Bladmanager

In moderne tuinen wordt meer en meer gekozen voor gepolierd beton. Dat materiaal is grotendeels naadloos, kan in veel kleuren worden aangeleverd en beschikt over een goede prijs-kwaliteitverhouding. De plaatsing van gepolierd beton vraagt echter heel wat ervaring en vakkennis.
Het kiezen van het juiste navigatiesysteem is niet altijd even eenvoudig. Vandaag de dag is het aanbod enorm en zijn de functies al even uitgebreid. Vaak zien we als consument de bomen door het bos niet meer en zoeken we heil in de online catalogi van webshops ...
Dat de tuinaanneming nood heeft aan meer professionaliteit, heeft u in deze kolommen al vaak kunnen lezen. De jonge tuinaannemer Julien Houtekeete geeft alvast het goede voorbeeld: “Ik laat me steeds omringen door mensen die zelf al veel kennis hebben, en steel met mijn ogen en oren."
Hoewel momenteel nog geen sprake is van een trendbreuk, voeden diverse factoren de opmars van ecologische tuinen. Klimaatopwarming, droogte, onthaasting, biodiversiteit ... zijn allemaal van invloed. De toekomst ligt dan ook in educatie en communicatie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.