Online magazines

25 juni 2020 Kennisplatform voor tuinaannemers en -architecten

Online versie bekijken
de opmars van de wilde tuin
"Een tuin vol distels", "een ondoordringbaar fort": ondanks de opmars van de wilde tuin doen er nog aardig wat vooroordelen de ronde. Hoe begint u eraan? U leest het in dit online magazine.
Stefan Acke - Bladmanager
Bij de vraag naar wat een wilde tuin is, heeft uw klant vaak een ondoordringbaar fort van doornige planten en struiken voor ogen. Maar is dat per definitie een wilde tuin? Of is het begrip voor interpretatie vatbaar?
We kunnen niet meer ontkennen dat er nood is aan ecologischer denken én doen. Ook uw klant stelt zich vragen over hoe het groener kan. “Op welke manier krijg ik meer biodiversiteit in mijn tuin? Kan u een ontwerp realiseren met enkel inheemse planten?
De nieuwe Cramer 82HD62 is een professionele heggenschaar op accu met het equivalent van een 25cc machine en is geschikt voor intensieve toepassingen dankzij zijn hoge ergonomie door het lage gewicht. Deze heggenschaar behoudt zijn lage gewicht doordat er geen batterij in het toestel kan geplaatst worden, maar gevoed wordt via ...
Land- en tuinbouwers die gewasbeschermingsmiddelen willen gebruiken, moeten daarvoor een opleiding volgen en ze krijgen dan een fytolicentie. De eerste fytolicenties vervallen op 24 november 2020. Door de coronamaatregelen konden echter heel wat licentiehouders onvoldoende opleidingen volgen ...
De Iveco-wagens zijn ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen. Inspelend op wat u nodig hebt om uw bedrijf toekomstbestendig te maken en zo uw zakelijk perspectief radicaal te veranderen, komt Iveco voortdurend opnieuw met ingrijpend vernieuwde modellen.
Laad uw bedrijf op voor een zonnige toekomst! Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw fleet? Profiteer van het beste van twee werelden dankzij een Ford hybride bedrijfswagen.
De begroting is ontspoord. Pre-corona bedroeg het begrotingstekort reeds 10 miljard euro. Toekomstige regeringen zullen dus fors moeten belasten en besparen. Vul deze korte survey in en druk zo uw stempel op het beleid van de toekomstige regering.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.