Online magazines

01 juli 2020 Kennisplatform voor tuinaannemers en -architecten

Online versie bekijken
Komt de snoerloze werf er aan?
Accutechnologie is de voorbije tien jaar sterk geëvolueerd en dat maakt het in de tuinsector mogelijk om voorgoed vaarwel te zeggen aan het snoer. In ons dossier stippen we alle mogelijkheden aan.
Stefan Acke - Bladmanager
Robotmaaiers zitten al enkele jaren in de lift doordat zij zonder enige moeite het gazon maaien en de gebruiker ervan zorgeloos met extra vrije tijd achterlaten. Toch hoeft u als tuinaannemer dit niet negatief te percipiëren en kunt u zelfs de aankoop van een robotmaaier door een klant positief ombuigen voor uw onderneming.
De voordelen van robotmaaiers zijn talrijk. Dankzij Honda Multi Miimo kunnen meerdere van zijn premium robotmaaiers samenwerken om grote grasoppervlaktes te beheren.
Accutechnologie is de voorbije tien jaar sterk geëvolueerd en dat maakt het in de tuinsector mogelijk om voorgoed vaarwel te zeggen aan het snoer. Lithiumionbatterijen kunnen tegenwoordig ook gereedschap dat veel vermogen en kracht nodig heeft, aandrijven zonder dat het toestel te zwaar wordt.
De nieuwe Cramer 82HD62 is een professionele heggenschaar op accu met het equivalent van een 25cc machine en is geschikt voor intensieve toepassingen dankzij zijn hoge ergonomie door het lage gewicht. Deze heggenschaar behoudt zijn lage gewicht doordat er geen batterij ...
Volgens 56% van de bedrijven zullen relatiegeschenken dit jaar belangrijker worden. Daarom pakt het magazine RendEvenement nu uit met een Business Gift Sample Box vol concrete ideeën en inspiratie voor uw relatiegeschenken.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.