Online magazines

04 november 2020 Kennisplatform voor tuinaannemers en -architecten

Online versie bekijken
Belg spendeert 3,6 miljard euro per jaar aan tuinartikelen
De tuin wordt kleiner, maar belangrijker. De Belg besteedt jaarlijks zo'n 3,6 miljard aan tuinartikelen, waarvan duidelijk meer online dan drie jaar geleden. Opvallend: tijdens de vorige lockdown is het gebruik van de professionele tuinaannemer vrijwel gelijk gebleven.
Stefan Acke - Bladmanager
De tuin wordt kleiner, maar belangrijker. De Belg besteedt jaarlijks zo'n 3,6 miljard aan tuinartikelen, waarvan duidelijk meer online dan drie jaar geleden.
De Pick&Go Pro shop, een nieuw afhaalpunt op uw maat. Maak vanaf 17 augustus kennis met ons nieuw afhaalpunt. En overtuig uzelf van de professionaliteit en het gemak waarmee uw bestelling wordt verwerkt.
Elektrische grondverzetmachines veroveren stilaan onze werven. De redenen daarvoor zijn even divers als logisch: ze werken niet alleen stil en snel, ze zijn ook ijzersterk. Omdat de R&D-afdelingen van de fabrikanten massaal onderzoek voeren naar deze relatief nieuwe technologie, komen er steeds meer machinetypes op de markt.
Wim Vantomme is schrijnwerker, gespecialiseerd in buitenhout. Hij werkt samen met zijn broer Ward die tuinaannemer is. Het stijgende succes van hun onderneming danken ze aan het feit dat mensen steeds meer belang hechten aan hun buitenruimte. De tuin wordt een extra kamer. Wim en Ward realiseren totaalprojecten, compleet met zwemvijver en poolhouse.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.