Online magazines

25 november 2020 Kennisplatform voor tuinaannemers en -architecten

Online versie bekijken
Oplossingen voor het plaatsen van tuinafsluitingen
Het plaatsen van een afsluiting gaat niet zonder slag of stoot. Bovendien kunnen tijdens de plaatsing ook problemen de kop opsteken. Problemen zijn er om op te lossen, en wij zijn er om te helpen.
Stefan Acke - Bladmanager
Het plaatsen van een afsluiting gaat niet zonder slag of stoot. Bovendien kunnen tijdens de plaatsing ook problemen de kop opsteken. Problemen zijn er om op te lossen.
Dirickx Afsluitingen: een prijs-kwaliteitsverhouding die menig eindconsument kan bekoren! Het bedrijf maakte recent de strategische keuze om dit ruime aanbod ook op de Belgische markt te brengen.
Tuinaannemers weten dit vaak niet: ook wie aan het werken gaat op privédomein moet via KLIP de ligging van kabels en leidingen opvragen. Graven, grote bomen vellen, afbraakwerken of zelfs zware lasten aanbrengen: zodra de werken een invloed ...
Er is enorm veel keuzemogelijkheid voor de klant op het vlak van materialen, kleuren, afwerkingen, plaatsing etc. Met welke keuzecriteria dienen u en uw klant dus rekening te houden?
Ter gelegenheid van haar 75e verjaardag, breidt JCB haar ‘Road to zero’-programma verder uit met de lancering van tal van nieuwe, volledig elektrische constructiemachines binnen het gekende E-TECH gamma.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.