Online magazines

09 december 2020 Kennisplatform voor tuinaannemers en -architecten

Online versie bekijken
Efficiënter werken met Telematica
Onze machines worden steeds slimmer dankzij de evoluties in telematica. Als bedrijf is het zaak om die innovaties zo te gebruiken dat hun meerwaarde ten volle benut wordt. Bovendien komen de nieuwigheden zo snel dat het moeilijk bij te houden is wat er nu precies al mogelijk is.
Stefan Acke - Bladmanager
Onze machines worden steeds slimmer dankzij de evoluties in telematica. Als bedrijf is het zaak om die innovaties zo te gebruiken dat hun meerwaarde ten volle benut wordt. Bovendien komen de nieuwigheden zo snel dat het moeilijk bij te houden is wat er nu precies al mogelijk is. Een overzicht.
Leveranciers vergelijken loont de moeite maar een gebrek aan tijd maakt dat ondernemers daar vaak niet aan toe komen. Buzzyes neemt daarom uw kosten onder de loep en garandeert een besparing van min. 500 euro.
Elke tuinprofessional weet het: bloemenweides zijn weer in. Vaak als alternatief voor grasvlaktes, voor het beheer van openbaar groen en op braakliggende terreinen. Naast het decoratieve trekken ze ook nuttige ...
JCB lanceert een nieuw gamma van elektrische producten onder de naam E-TECH. De machines zijn 100% elektrisch, hebben geen uitstoot en maken “bakken” minder lawaai.
Meer wetenschap in de tuin, daar pleit tuinarchitect Olivier Foubert voor. “We weten nu veel meer dan tien jaar geleden, maar die kennis wordt nog te weinig in de praktijk gebracht. Ik zie nu veel tuinen die heel hard op elkaar lijken, omdat ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.