Online magazines

21 januari 2021 Kennisplatform voor tuinaannemers en -architecten

Online versie bekijken
Opmars ecologische tuinen onvermijdelijk

Hoe meer uw cliënteel investeert in wilde tuinen, hoe het investeert in zichzelf. Natúúrlijk gaat het ook om klimaatopwarming, droogte en biodiversiteit, maar evengoed om het eigen welzijn.

Stefan Acke - Bladmanager

Hoewel momenteel nog geen sprake is van een trendbreuk, voeden diverse factoren de opmars van ecologische tuinen. Klimaatopwarming, droogte, onthaasting, biodiversiteit ...
Geniet van zuivere lucht met de mobiele 4-in-1-luchtreiniger. Deze luchtreiniger maakt realtime detectie van de luchtkwaliteit mogelijk en beschikt over de meerdere luchtzuiveringstechnologieën.
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Tuinafboordingen zorgen voor een stijlvolle uitstraling en kunnen niet alleen gazons verfraaien, ook vijvers en moestuinen komen in aanmerking dankzij het scala aan beschikbare materialen.
Wat is het nut van bijen? Zij zorgen voor de bestuiving en dus het planten van bloemen die de bijen aanlokken. Het is nog veel beter wanneer er een imker in de buurt is, die ervoor zorgt dat er bijenkorven staan. Leer er alles over in deze video.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.