Online magazines

11 februari 2021 Kennisplatform voor tuinaannemers en -architecten

Online versie bekijken
Biedt u al pakketbrievenbussen aan?
Om een perfect esthetisch plaatje te creëren, is het zeker interessant om meteen ook een brievenbus te voorzien in de tuinplannen. Ga eerst na welk type uw klant prefereert. Een klassiek model eventueel aangevuld met een shopperbox, of meteen een pakketbrievenbus? Biedt u ze al aan?
Stefan Acke - Bladmanager
 
Om een perfect esthetisch plaatje te creëren, is het zeker interessant om meteen ook een brievenbus te voorzien in de tuinplannen. Ga eerst na welk type uw klant prefereert. Een klassiek model eventueel aangevuld met een shopperbox, of meteen een pakketbrievenbus? Strakke ontwerpen passen bij vrijwel elke woningstijl en worden over het algemeen best gesmaakt. Qua kleur scoren donkere tinten. Wijs op het belang van veiligheid, zeker bij de pakketbrievenbussen waarin vaak dure bestellingen terechtkomen. De consument oriënteert zich momenteel nog op de markt. Uw goede raad wordt dus zeker op prijs gesteld.
Verkoopt u al pakketbrievenbussen?
Pakketbrievenbussen zijn in opmars. Plaatst u ze al?
Plaatst u pakketbrievenbussen?
 
Neen, en ik ben het ook niet van plan
 
Neen, maar ik overweeg het
 
Ja
Drinkwater op het werk doet kosten algauw oplopen. Bij SipWell zijn de koeler, levering, ophaling en technische bijstand verwerkt in één abonnementsprijs. Bovendien is een waterkoeler fiscaal aftrekbaar. Interessant, niet?
Hoewel vandaag de middelen en de technologie voorhanden zijn, vertrouwen heel wat professionals nog steeds op de 'goeie oude' Excel-sheet voor hun berekeningen, aangezien dat voor die personen nog steeds de gemakkelijkste manier is.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.