Online magazines

19 februari 2021 Kennisplatform voor tuinaannemers en -architecten

Online versie bekijken
Waarop letten bij installatie en onderhoud robotmaaiers?
Bij de indienstneming van een robotmaaier moeten er enkele voorbereidingen worden getroffen. Deze nemen vaker meer tijd in beslag dan de programmatie van het toestel zelf. Een overzicht.
Stefan Acke - Bladmanager
 
Bij de indienstneming van een robotmaaier moeten er enkele voorbereidingen worden getroffen. Deze nemen vaker meer tijd in beslag dan de programmatie van het toestel zelf. Een overzicht.
Maak kennis met HAPAX FIXING PRO, het onzichtbare en kwalitatieve bevestigingssysteem voor houten terrasplanken van pgb-Europe. Het gepatenteerde HAPAX FIXING PRO is dé referentie onder de bevestigingssystemen voor houten terrassen en wordt aanbevolen door gerenomeerde ...
De Japanse fabrikant ECHO maakt met de grootste precisie toestellen voor het onderhoud van groene ruimtes, met als belangrijkste vereiste dat ze stuk voor stuk van ongeëvenaarde kwaliteit zijn. De X-Serie verzamelt toestellen die elk toonaangevend zijn in hun categorie.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
De Vlaamse tuinbezitter vindt zijn tuin belangrijk en is er matig tevreden over. Dat geeft opportuniteiten voor de tuinaannemer.
Herman en Siemen Bastiaens van Bastiaens Tuinen en Robotmaaiers (Tielen), hebben de perfecte balans gevonden tussen het ontwerp en onderhoud van tuinen en de verkoop en nazorg van robotmaaiers.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.