Samenwerking tussen Kohler-SDMO en BIA Group

BIA verantwoordelijk voor ontwikkeling Belgische markt en dienst na verkoop

Kohler-SDMO, dat sinds de jaren 80 aanwezig is in ons land, heeft in het kader van zijn globale strategie beslist om de groei in België in samenwerking met de BIA Group verder te zetten. Vanaf 1 januari 2020 zal BIA Benelux verantwoordelijk zijn voor de verdeling en de dienst na verkoop van stroomgeneratoren. Daarnaast zal het ook de bestaande SDMO-agenten ondersteunen om zo de markt te voorzien van een zo breed mogelijk gamma SDMO-producten en nieuwe opportuniteiten in de energiemarkt te ontwikkelen.
“Wij zijn erg tevreden dat we deze overeenkomt hebben kunnen ondertekenen”, benadrukt Franck Barazar, directeur Distribution Europe Kohler-SDMO. “BIA is de ideale partner die ons toelaat ons volledige gamma aan te bieden en een complete dienstverlening te verzekeren.”
“Het feit dat een van de grootste producenten van generatoren ter wereld ons de opdracht toevertrouwt om de verkoop te ontwikkelen en de aftersales in België te verzekeren, is zowel een erkenning van het werk van onze teams als een unieke kans om onze klanten een compleet en uniek aanbod van energieoplossingen te bieden op hun bouwplaatsen en exploitatiesites”, verklaart Gregory de Jacquier, general manager BIA Benelux.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.