Online magazines

12 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
De koningsklasse onder grasmaaiers
Vanwege hun onverslaanbaar vermogen, technologie en comfort worden grote zitmaaiers ook wel de "koningsklasse onder de grasmaaiers" genoemd. Als u op zoek bent naar een dergelijke zitmaaier, zijn er echter verschillende belangrijke criteria waar u rekening mee moet houden. U kunt hier alles over ontdekken in dit online magazine.


Mauro D'abbenigno

Bladmanager

Door deelname en het winnen van een Award zet u uw expertise in de kijker bij de Belgische architecten, aannemers, projectontwikkelaars en maandelijks meer dan 2 miljoen kijkers op Dobbit tv. Inschrijven kan nog tot 31 januari 2024.
Tijdens het symposium gaan sprekers uit de bedrijfswereld en het technisch onderwijs dieper in op dit thema. Ontdek er ook de visie van 7 Vlaamse politieke partijen op het technisch onderwijs. Reserveer nu nog uw deelname met vroegboekkorting.
Geniet in januari van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
VTI Zeebrugge, VOKA en bedrijven van de Havenraad laten onderwijs en bedrijven versmelten. Bedrijven helpen bij opleidingsaanvragen, bepalen de lesinhoud en stellen technici en materialen ter beschikking. Zo worden ...
Wanneer u met klassieke grasmaaiers op de grenzen botst, zijn zitmaaiers een goede keuze. Voor professionals zijn er grote zitmaaiers op de markt die moeiteloos grote oppervlakken maaien en perfect manoeuvreren over bochtige of hobbelige terreinen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.