Online magazines

25 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Afboordingen maken het verschil
Afboordingen zijn onmisbaar in vrijwel elke tuin of op elk terras. Hoewel ze vaak niet direct opvallen, spelen ze een cruciale rol bij het creëren van een mooie afbakening en het geven van een elegante uitstraling aan de buitenruimte. Het aanbod van afboordingen in diverse materialen, kleuren en vormen is groter dan ooit.


Mauro D'Abbenigno

Bladmanager

Nu de lente er weer aankomt, kijken uw klanten ernaar uit om meer buiten te vertoeven. En dan is het ook tijd om het balkon, de achtertuin of het terras in goede staat te brengen. Mooie tuinafboordingen spelen daarbij een belangrijke rol.
Producten perfect afgestemd op jouw activiteit! Zoals het KMO-Plan van Baloise. Bundel je verzekeringen en geniet gratis extra voordelen. Zoals spreiding van betalingen en mogelijke terugbetaling tot 15 % van je premie. Vraag ernaar bij je makelaar.
Bent u een ervaren tuinarchitect met een indrukwekkend portfolio aan projecten? Wil u uw vakmanschap en innovatieve ontwerpen in de schijnwerpers zetten? Schrijf u in voor de Belgian Garden Masters en laat zien wat u in huis hebt!
Lees nu GardenPro! Onmisbare vakinformatie over tuinaanleg en -inrichting, beplanting en gereedschappen.
Wanneer je Knokke bezoekt, is de kans groot dat je bent gestuit op de prachtige tuinen van Dominique Eeman. Als gerenommeerd tuinarchitect heeft hij gedurende een indrukwekkende carrière van 30 jaar meer dan 350 ontwerpen gerealiseerd in ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.