Online magazines

8 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Ambachtelijke terrassen in hout
Een terras in hout(composiet) legt u makkelijker aan dan een terras in natuursteen of keramiek. Ofwel gaat u daarbij voor een terras in tropisch hout, Europees hout, maar tegenwoordig ook thermisch en chemisch behandeld hout. Ofwel kiest u voor een alternatief zoals bijvoorbeeld bamboe. Voor de plaatsing zijn enkele zaken cruciaal, zoals een vaste ondergrond en ventilatie.

Mauro D'abbenigno
Bladmanager

Met de opkomst van outdoor living is de populariteit van houten terrassen niet verrassend. Naast de authentieke look en warme uitstraling, zijn het vaak de lage ecologische voetafdruk en het circulaire karakter die consumenten ...
Maak kennis met HAPAX FIXING PRO, dé gepatenteerde referentie onder de bevestigingssystemen voor houten terrassen, van pgb-Europe. Bijzonder kwalitatief – aanbevolen door gerenommeerde professionals uit de industrie ...
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Noteer 28 april en 6 oktober 2024 alvast in uw agenda want dan gaan de Dobbit Demodays door met een dubbele editie! Beleef live en non-stop tal van demonstraties van gereedschappen, machines, materialen en technieken. Mis het niet!



Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.