Online magazines

29 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Trends bij grasmaaiers
Met de opkomst van facetten zoals automatisering, connectiviteit en duurzaamheid zijn slimme grasmaaiers onmisbaar geworden voor tuinaannemers. Deze innovatieve apparaten transformeren niet alleen het maaien, maar ook de manier waarop we tuinonderhoud en grasverzorging benaderen.


Mauro D'Abbenigno
Bladmanager

Het aanbod van grasmaaiers is groot en evolueert continu. Met een groeiende focus op automatisering, connectiviteit, duurzaamheid en gebruikscomfort worden slimme maaiers onmisbaar voor elke tuinaannemer.
In de wereld van gazontechnologieën is er een opwindende revolutie gaande met Happy Lawn®. Dit innovatieve grastechnologiesysteem combineert maaibare bloemen met veerkrachtig gras, waardoor een weelderig, biodivers gazon ontstaat.
Makita presenteert met trots de RM350D robotmaaier, een krachtige en betrouwbare oplossing voor middelgrote tuinen tot 3500 m². Met zijn energiezuinig ontwerp, sterke Li-ion-accu en krachtig laadsysteem biedt dit toestel indrukwekkende prestaties.
De nieuwe Daily biedt meer: meer connectiviteit, duurzaamheid, comfort, digitale functies, veiligheid en premium packs. Nu uitzonderlijke condities: 3 jaar standaard waarborg en C1 rijbewijs, voordelige optie packs en intrestvoet vanaf 0%!
Binnen deze categorie zijn we op zoek naar de beste 'Particuliere tuinen' van <100m² tot >1000m². Deze brengen vaak unieke uitdagingen met zich mee en bieden een geweldige kans om uw vakmanschap en creativiteit te laten zien.
Recentelijk heeft Kärcher Belux officieel haar Municipal Competence Center in Wilrijk geopend. Deze nieuwe fysieke locatie markeert een belangrijke stap in de verbetering van de operationele efficiëntie van Kärcher.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.