Online magazines

8 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Hoe bomen uw tuinontwerp verbeteren
Bomen zijn prachtige organismen die gevoelig kunnen zijn. Met de juiste omstandigheden kunnen ze een uniek tuinontwerp versterken en de biodiversiteit bevorderen. Maar verkeerde plaatsing, slechte voeding, ziektes of parasieten kunnen problemen veroorzaken. In dat geval is het slim om direct een specialist te raadplegen voor een gerichte aanpak en resultaten.

Mauro D'Abbenigno
Bladmanager

Wanneer wij mensen niet goed in ons vel zitten, halen we er een dokter bij. En om helemaal gerust te zijn, raadplegen we al gauw een specialist. Waarom zou dat anders moeten zijn voor bomen? Ze vormen tenslotte waardevolle pijlers in ...
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
De gevolgen van klimaatverandering worden steeds meer voelbaar in ons dagelijks leven. Het is essentieel om plannen voor klimaatadaptatie daadwerkelijk om te zetten in actie en samen naar een klimaatbestendig Belgiƫ toewerken.
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0%
Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
Als tuinarchitect is Jurgen Van de Walle van mening dat de tuin het verlengstuk vormt van onze leefruimte. Desondanks is de oprichter van Grondig Groen van mening dat sommige aspecten, zoals biodiversiteit, nog niet voldoende ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.