Online magazines

30 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Beton: Van functioneel naar fashionable
Beton heeft traditioneel bekendheid verworven als een sterk materiaal dat frequent wordt gebruikt in constructies vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Desalniettemin heeft beton in de afgelopen jaren ook steeds meer een decoratieve functie gekregen, waardoor het een ware eyecatcher in tuinontwerpen is geworden.

Mauro D'Abbenigno
Bladmanager GardenPro

Beton staat gekend als het sterke, grijze materiaal met een goede prijs-kwaliteitverhouding dat dienst doet in constructies. De laatste jaren zien we echter een opmars van beton als esthetisch product. Zo wordt het steeds vaker gebruikt voor ...
Negen inspirerende sprekers brengen hun visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte.
De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Professional Media Group en GardenPro organiseren de GardenPro Awards 2024. Deze wedstrijd zet het publieke en openbare groen in de kijker en wijst op de professionele aanpak van de tuinaannemer. De wedstrijd telt 5 categorieën, per categorie wordt een Award uitgereikt.
Producten perfect afgestemd op jouw activiteit! Zoals het KMO-Plan van Baloise. Bundel je verzekeringen en geniet gratis extra voordelen. Zoals spreiding van betalingen en mogelijke terugbetaling tot 15 % van je premie. Vraag ernaar bij je makelaar.
In een tijd waar privacy en duurzaamheid steeds belangrijker worden, introduceert Betafence een innovatieve oplossing voor privacy omheiningen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook vriendelijk voor het milieu en ...
The Swimming Pool Hub (TSPH), een prominente speler in de Europese zwembadindustrie, is trots om de recente overname van Flexline aan te kondigen, een fabrikant van op maat gemaakte polypropyleen copolymeer (PPC) zwembaden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij GardenPro 

GardenPro maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.